BARÇA
Esports Barça 01/05/2011

El Madrid demana que la UEFA sancioni mig equip del Barça

Segons Catalunya Ràdio, el Madrid ha enviat un informe a la UEFA en què demana que sancioni mig equip del Barça per dimarts i explica que Guardiola els incita a fer accions antiesportives

Redacció
1 min
Busquets i Pepe intenten atrapar la pilota  / ALBERTO MARTÍN

BarcelonaEl Reial Madrid ha enviat un informe a la UEFA en què demana que l'organisme sancioni mig equip del Barça per al partit d'aquest dimarts al Camp Nou després del que va passar en el partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions que es va disputar dimecres passat al Santiago Bernabéu, segons informa Catalunya Ràdio.

El club blanc explica en el seu informe que, segons ells, el comportament dels blaugranes es deu a una tàctica preconcebuda per Guardiola, que segons expliquen, els incita a realitzar accions antiesportives.

Segons Catalunya Ràdio, els jugadors són sis. Per Pedro, Busquets i Alves demanen dos partits i per Keita, Mascherano i Valdés, un.

Segons RAC1, hi ha set jugadors implicats: Pedro, Busquets, Alves, Mascherano, Piqué, Pinto i Messi. L'emissora té el dubte de Keita.

El Reial Madrid ha enviat a la UEFA un vídeo per demostrar que Dani Alves va intentar enganyar l'àrbitre durant el partit, mentre que demanen una sanció a Busquets per comentaris racistes que va fer a Marcelo durant el partit.

stats