Barça
Esports Barça 06/12/2013

El Barça salva amb paciència la trampa murciana (1-4)

Els gols de Pedro (2), Cesc i Dongou permeten els blaugranes remuntar un gol local sense caure en el pànic

N.a.
El Barça celebra un dels gols de Pedro a Cartagena

BarcelonaNo ha sigut l'exhibició contundent que hauria calmat, tot d'una, el soroll d'un entorn enrarit després de dues derrotes consecutives. Però sí que, amb paciència i discreció, l'1-4 contra el Cartagena ha pogut ser una victòria prou àmplia per guardar mig bitllet a vuitens de final i aparcar amb tranquil·litat la Copa del Rei un parell de setmanes.

Però durant uns minuts els blaugranes han fregat el pànic de caure derrotats contra un Segona B, quan el Cartagena s'ha avançat al marcador amb un gol de Fernando després d'un primer quart d'hora elèctric. Al Barça li ha tocat remuntar gairebé a la desesperada i ho ha sabut fer abans del descans, amb gols de Pedro i Cesc, tot i que no ha sigut fins al minut 74 quan ha sentenciat el triomf, amb un tercer gol que ha deixat l'eliminatòria molt encarrilada. Però no resolta. Ha sigut Dongou, ja a les acaballes, qui ha caçat un refús que deixa gairebé en un tràmit la tornada al Camp Nou del pròxim dimarts 17.