Barça
Esports Barça 25/01/2011

Pep Guardiola: “Arribar a una final de la Copa del Rei és una de les coses més maques de l'any”

L'entrenador del Barça ha dedicat bona part de la roda de premsa a parlar de l'Almeria i ha advertit que ningú pot esperar una nova golejada

Redacció
1 min
Guardiola, durant una roda de premsa.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } p { margin-bottom: 0.21cm; } Pep Guardiola, entrenador del Barça, ha atès aquest migdia els mitjans de comunicació i ha elogiat el rival de demà: “En la Copa del Rei, l'Almeria porta sis de sis i en els tres darrers partits fora de casa ha sumat 10 gols. És l'eliminatòria més important de la història per a ells. Els comportaments defensius són diferents dels que utilitzaven amb l'anterior entrenador”.

Segons el tècnic, “quan se'n va el sol, fa molt fred i es normal que, jugant a les deu, molta gent decideixi quedar-se a casa, però és un partit important. Arribar a una final de la Copa del Rei és una de les coses més maques de l'any”.

“La gent no és tonta i no pensa que guanyarem 8-0, amb molt menys em conformaria”, ha recordat Guardiola a la roda de premsa. “Hem de centrar-nos en l'objectiu més immediat, a entrenar el millor possible”, ha demanat.

“Al final, el que li dóna sentit a tot és guanyar”, ha recordat Guardiola, que avui tampoc no ha volgut parlar del seu futur: “No em plantejo què faré en el futur”.

L'entrenador, que ha demanat prudència amb el Reial Madrid ("són molt bons"), ha opinat de Xavi, “a qui li queda molt futbol, però tot dependrà del seu estat físic”, i de Villa, “que s'ha adaptat molt bé”. El tècnic també ha parlat de Dani Alves: “Li he demanat calma. Està molt millor, però cal anar amb prudència. Per ell, hauria jugat fa set dies”, ha explicat l'entrenador del Barça.

Respecte a una possible cessió de Thiago Alcántara, Guardiola s'hi ha mostrat contrari: “Es queda, és jugador del primer equip”, ha dit.

stats