FUTBOL
Esports Barça 11/07/2013

"Que utilitzessin la malaltia de Tito Vilanova per fer-me mal, no ho oblidaré mai": la roda de premsa de Guardiola en 5 frases

El tècnic català del Bayern demana que la directiva del Barça el deixi en pau i assegura que "mai oblidarà" que la directiva de Sandro Rosell hagi usat la malaltia de Vilanova i el fitxatge de Neymar per ferir-lo

Ara
1 min

Barcelona1. "Jo vaig acabar la meva etapa al Barça i vaig demanar una cosa al president. Vaig marxar a 6.000 quilòmetres de distància i els vaig dir que em deixessin en pau, que em deixessin tranquil. No han complert amb la seva paraula"

2. "Vaig complir la meva etapa al Barça i vaig decidir marxar. No va ser la seva responsabilitat. Vaig ser jo qui va decidir marxar. Que facin la seva feina. Els desitjo tots els èxits"

3. "Que utilitzessin la malaltia de Tito Vilanova per fer-me mal no ho oblidaré mai, no m'ho esperava, és de molt mal gust. Jo, a Tito Vilanova, el vaig veure a Nova York. Si no ens hem vist més és perquè no ha estat possible"

4. "No és necessari que jo digui si Tito està capacitat o no. Ha estat el meu ajudant durant 5 anys i l'any passat va aconseguir la Lliga més exitosa del Barça"

5. "Mentre vaig ser al Barça ho vaig fer el millor que vaig poder. Ara, que ells segueixin el seu camí i jo seguiré el meu. No dec res a ningú. Si tinc ganes de sopar amb Johan Cruyff, sopo amb Johan Cruyff"

stats