Barça
Esports Barça 17/05/2011

Arbeloa: "M'alegro que Busquets pugui jugar la final"

El defensa del Reial Madrid ha assegurat que s'alegra que el jugador del Barcelona, Sergio Busquets, pugui jugar la final de la Lliga de Campions contra el Manchester United

Efe
1 min
David Villa i Álvaro Arbeloa han mantingut durant aquests quatre clàssics fortes discussions. La trepitjada a la Copa va ser el detonant.

MadridÁlvaro Arbeloa, defensa del Reial Madrid, ha assegurat que s'alegra que el jugador del Barcelona, Sergio Busquets, pugui jugar la final de la Lliga de Campions contra el Manchester United després que la UEFA desestimés sancionar el migcampista blaugrana pels suposats insults racistes a Marcelo.

"La veritat és que jo no he d'entrar a valorar. És cosa de la UEFA, ells són els que decideixen i ja sabem que de la UEFA es pot esperar qualsevol cosa. Però jo m'alegro que Busquets pugui jugar", ha afirmat.

El defensa també va voler restar importància a la sèrie de moments tensos viscuts en la sèrie de partits entre Reial Madrid i Barcelona.

"Segur que a Villa li he donat moltes més puntades de peu entrenant amb la selecció que les que li he donat en aquests quatre partits. Crec que no he tingut cap problema mai i no crec que el tingui ara", ha comentat.

Respecte a si les relacions a la selecció espanyola poden empitjorar després dels quatre clàssics, Arbeloa ha apel·lat a la maduresa de tots perquè això no passi: "Les relacions estan bé. No cal donar-li més importància de la que té. S'ha parlat massa i som tots gent gran, hem tingut moltíssima relació abans de tots aquests partits i imagino que tindrem la mateixa relació. Si cal parlar, hem de parlar. Som gent madura. Els problemes que hàgim pogut tenir, els podrem resoldre", ha dit.

Finalment, preguntat per quin equip prefereix que guanyi la final de la Lliga de Campions, va assegurar que li és "igual" perquè si no hi ha el Reial Madrid no li importa "gaire".

stats