Barça
Esports Barça 27/04/2012

"Estic buit i necessito omplir-me": la roda de premsa de Pep Guardiola en 10 frases

L'entrenador del Barça, que deixarà el càrrec després de la final de Copa, explica que necessita descansar i aposta perquè Tito Vilanova mantindrà el seu llegat

Ara
2 min
Pep Guardiola ha anunciat que no renovava amb el Barça

BarcelonaPep Guardiola ha explicat aquest divendres que no continuarà com a primer entrenador del Barça. El tècnic de Santpedor ha explicat que "estava buit i necessitava omplir-se" després de quatre anys d'èxits. Resumim la roda de premsa del seu comiat en 10 frases:

1. Estic buit i necessito omplir-me de nou.

2. Cap al mes d'octubre vaig comunicar al president que el final de la meva etapa estava molt a prop. Però llavors no ho podia comunicar públicament ni als jugadors perquè tot hauria estat problemàtic. Ara és definitiu. Lamento la incertesa que he generat sobre la meva continuïtat. Probablement ha estat un error.

3. Sóc el tercer entrenador de la història amb més partits en només quatre anys. El que hem fet és una excepció perquè els entrenadors del Barça duren menys temps. I hem durat molt perquè hem guanyat. La meva força ha anat desapareixent.

4. Me'n vaig amb la sensació del treball ben fet, del deure complert.

5. Al Barça tard o d'hora et foten al carrer, i volia ser jo qui marxés perquè una destitució sempre deixa arestes.

6. El proper que vingui donarà coses que ja no puc donar. Serà fort. Hauria estat perillós que hagués continuat perquè hauria pogut fer mal als meus jugadors. Els tinc molt d'afecte i mai no m'ho perdonaria.

7. Tito és una persona més que capacitada. El club l'encerta amb ell. Ve a donar-li al club el que jo ja no podia donar-li.

8. A ningú li interessa què faré a partir d'ara, vull fer altres coses. Tard o d'hora tornaré a entrenar. Ni jo sé quan. Ara no en tinc ganes.

9. El president m'ha ofert algun càrrec però he d'estar fora si vull omplir-me de nou.

10. A vegades se m'ha posat com a portaveu o president, només perquè xerro cada tres dies, però jo només he volgut fer d'entrenador.

stats