Lliga BBVA
Esports Futbol 24/01/2015

L'Atlètic de Madrid no es deixa sorprendre per un atrevit Rayo (3-1)

Griezmann dóna avantatge als matalassers, a qui un gol de Trashorras fa patir abans del descans. Un autogol de Manucho tanca el triomf

Arda Turan lluita per no caure davant la pressió de Baena i Morcillo en l'Atlètic-Rayo

BarcelonaL'Atlètic de Madrid no perd pistonada i manté la persecució al Madrid i el Barça, i aquest dissabte s'ha desfet del Rayo Vallecano amb una victòria per 3-1 al Vicente Calderón. Griezmann, amb dos gols en els primers compassos de la primera meitat, ha posat per davant els matalassers. El francès ha obert el triomf després d'una errada de Ze Castro en zona defensiva i, al minut 22, ha ampliat diferències després d'una pilota pentinada per Mandzukic que ha calculat malament la defensa de Vallecas.

Un gol de Trashorras a 10 minuts del descans, després d'un xut col·locat que ha batut Moyà per baix, ha donat emoció al partit. El Rayo responia als atacs de l'Atlètic i el matx s'ha animat.

Ha sigut una acció d'estratègia la que ha desencallat el 2-1 al cap de poc de la represa quan, després d'un córner picat per Griezmann, entre Manucho i Giménez han fet entrar la pilota a la porteria de Toño. Tot i els intents del Rayo, no han pogut tornar a entrar en el partit i fins i tot han vist com Griezmann, en dues arribades al tram final, perdonava el 4-1.