Espanyol-Madrid
Esports Futbol 13/02/2011

Mourinho: “No canvio el discurs de fa set dies, 5 punts em continuen semblant moltíssims”

Mou no ha criticat l'àrbitre per l'expulsió a Casillas, i ha assegurat que Mateu Lahoz és "dels que m'agraden perquè deixa jugar i no li agraden els artistes de la piscina”

Martí Molina
2 min
Mourinho celebra el gol de Marcelo contra l'Espanyol

BarcelonaMalgrat haver retallat de 7 a 5 punts la diferència amb el Barça, l'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, ha assegurat que no canvia el seu discurs respecte la setmana passada: “5 punts em continuen semblant moltíssims. És un avantatge que ja m'agradaria tenir”, ha dit.

El portuguès ha elogiat el seu equip després de la victòria “important” a Cornellà-El Prat “per la manera com s'ha aconseguit”. “Arribar al minut 2, perdre el porter i haver de fer debutar un jugador del filial a Primera, treure un jugador important com Di María... són massa contratemps”, ha dit. Per tot això ha qualificat de “fantàstics” els seus jugadors “per la manera com han jugat i interpretat el partit”. Menció a part per Antonio Adán, el porter del filial que ha debutat al minut 2 per l'expulsió de Casillas. “Suposo que tothom qui veia el partit ha pensat que perdríem, però no, hem guanyat, i ho hauríem d'haver fet de més gols”, ha conclòs.

Mourinho, a més, ha donat molt valor al fet d'haver guanyat l'Espanyol al seu estadi. “Era un partit difícil contra un rival fort que té una afició fantàstica a casa; que té una actitud ofensiva i que sempre està al límit del fora de joc”, ha dit.

A diferència d'altres ocasions, l'entrenador del Reial Madrid no ha volgut criticar l'àrbitre del partit (Mateu Lahoz) per l'expulsió polèmica a Casillas al minut 2. “No sé si és vermella o no. Jo no ho puc saber, estava massa lluny. Em sap greu perdre Casillas, però si l'àrbitre s'ha equivocat no se li pot dir res”. I ha continuat elogiant el col·legiat: “És d'aquells que permet que hi hagi fluïdesa en el joc, i m'agrada perquè no li agraden els artistes de la piscina, i jo, al meu equip, no en tinc”.

Per últim, el portuguès ha volgut acabar la roda de premsa amb una petició perquè els equips de la Lliga tinguin 3 dies naturals de descans abans de jugar partit de competició europea. “No pel Madrid, sinó per tots els equips. Espero que no em titllin de boig, però això ja passa a Portugal, Alemanya i França, i també vaig aconseguir que passés a Itàlia”, ha dit.

stats