REIAL MADRID
Esports Futbol 04/03/2011

El Reial Madrid confirma l'incident però en cap cas afirma que hi hagués intent d'agressió a Mourinho

El club blanc afirma que un membre de seguretat del club va ser atès a la Corunya per un metge però no li va donar més importància a l'incident i no el va denunciar

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Fonts del Reial Madrid han confirmat a Sportyou que aquest incident va passar "totalment desapercebuda" pel club. Tant és així, que no li van donar la importància suficient per presentar una denúncia a comissaria, una denúncia que encara no s'ha fet a dia d'avui, ni es farà fins que no demostrin el club que això va ser un intent d'agressió i no un accident fortuït. De fet, el mateix José Mourinho no va saber la notícia fins el dia d'ahir.

Les fonts reconeixen que un membre de seguretat del club va ser atès pel metge del primer equip d'una ferida de quatre centímetres, que va poder produir-se a l'arribada del Reial Madrid a l'aeroport de la Corunya i al mig de la gran afluència de gent. El club blanc afirma que no han ocultat la informació perquè no li han donat importància al succés. El club en cap cas ha confirmat ni desmentit que l'agressió anés dirigida a Mourinho.

"Ni les càmeres de l'aeroport, ni els molts periodistes que eren allà, fins al dia d'avui, han vist cap imatge que demostri que hi va haver un intent d'agressió a Mourinho. El que és innegable és que el membre de seguretat tenia una ferida. Com es la va produir? No ho sabem ", afirma una font de l'equip madridista.

stats