1a divisió
Esports Futbol 25/04/2011

El Saragossa busca sortir del descens contra un Almeria que pot dir virtualment adéu a Primera

Els aragonesos volen fer-se forts a casa i sumar els 9 punts possibles al seu estadi, mentre l'Almeria encara somnia amb una salvació que ja està a nou punts

Redacció
1 min
Ander Herrera, capità del Saragossa, intenta controlar la pilota envoltat de jugadors valencians.

SaragossaEl Saragossa busca sortir del descens contra un Almeria que pot dir virtualment adéu a Primera.

Saragossa i Almeria tanquen a la Romareda la jornada, en un partit entre dos equips que són en zona de descens. Mentre els aragonesos busquen tres punts que els permetin sortir de les tres últimes posicions, l'Almeria crema els últims cartutxos i una derrota el podria condemnar virtualment a perdre la categoria.

El Saragossa, que està tenint molts problemes per puntuar fora de casa, vol fer-se fort a casa, i sumar tots els punts que hi disputarà (9), un fet que l'acostaria a la salvació. En el tercer partit consecutiu en dilluns, l'entrenador Javier Aguirre no podrà comptar amb els sancionats Ivan Obradovic ni Ikechukwu Uche. A banda d'això, s'espera que el mexicà torni a situar Ander Herrera a l'equip inicial, després de deixar el seu lloc al mig del camp perquè el conjunt jugués amb defensa de 5 homes.

D'altra banda, i després de quatre derrotes consecutives, l'Almeria arriba a la Romareda conscient que una nova ensopegada seria gairebé definitiva. No matemàticament, però sí virtualment.

El tècnic de l'Almeria, Roberto Olabe, viatja amb tots els efectius a Saragossa. D'aquesta manera, el porter Diego Alves torna a la convocatòria després de complir un partit de sanció contra el València; i també Feghouli, que no va poder jugar per estar cedit pel club xe. Encara que la notícia més important és la recuperació de Pablo Piatti al davant.

stats