1a divisió
Esports Futbol 06/02/2011

Sevilla i Màlaga empaten a zero en un partit marcat per les lesions de Duda i el porter Asenjo

'Duda' s'ha lesionat a l'entrenament. D'altra banda, el porter Asenjo s'ha fet mal en una topada amb Luis Fabiano als 5 minuts de partit

Redacció
2 min
Asenjo, al terra, just després de lesionar-se

SevillaSevilla i Màlaga han empatat a zero en un derbi andalús molt gris. Els locals han regalat un punt al cuer de Primera i s'allunyen de la zona europea després de no aprofitar les derrotes del Vila-real i Espanyol.

Tot i aconseguir un punt, ha estat un partit nefast pel Màlaga: a l'escalfament s'ha lesionat el portuguès Duda i als 5 minuts de joc el porter Asenjo s'ha vist obligat a deixar el terreny de joc després d'una topada amb Luis Fabiano.

Fruit de tot plegat, el Màlaga ha mirat més cap enrere que cap endavant. Però s'ha sentit còmode, ja que el Sevilla gairebé no creava ocasions de perill. Tot i això, Luis Fabiano ha tingut el primer a les seves botes, però després de superar un defensa, s'ha entretingut i la defensa ha pogut prendre-li la pilota.

A la segona meitat ha sortit Kanouté i el Sevilla ha practicat un joc més ofensiu, tot i que sense idees en l'última línia de passada, i sense crear excessiu perill a la porteria defensada pel català Arnau. Ja als últims minuts els locals ho han provat amb pilotes a l'àrea, però el Màlaga, ben replegat, ha pogut mantenir la porteria a zero.

Sevilla 0 – Màlaga 0

SEVILLA: Palop; Sergio Sánchez, Alexis, Fazio, Fernando Navarro; Jesús Navas, Zokora, Romaric (Kanouté, 45'), Perotti; Rakitic i Luis Fabiano (Negredo, 75').

MÀLAGA: Sergio Asenjo (Arnau, 7'); Eliseu, Weligton, Demichelis, Gaspar; Recio, Fernando, Maresca (Sandro Silva, 70'), Camacho; Baptista i Rondón (Fernández, 75').

ÀRBITRE: Muñiz Fernández (col·legi asturià). Targetes grogues a: Zokora (18'), Sergio Sánchez (36'), Gaspar (40'), Romaric (45'), Sandro Silva (84'), Arnau (89'), Eliseu (89') i Fernando Navarro (90').

ESTADI: Ramón Sánchez Pizjuán, més de 40.000 espectadors.

stats