ESPANYOL
Esports Futbol 15/05/2011

Pochettino: "És una desil·lusió perquè s'havien creat moltes expectatives, però hem fet bona temporada"

El tècnic argentí de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha destacat la bona temporada que ha disputat el seu equip, encara que cregui decepcionant no anar a Europa

Redacció
1 min
Mauricio Pochettino.

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha considerat que el seu equip ha disposat d'algunes bones oportunitats a la primera meitat però no les ha materialitzat "i quan no ho fas, ho pagues".

"Hem buscat aconseguir un resultat davant un equip que ha jugat amb molta intensitat i que necessitava la victòria", ha manifestat.

En la seva opinió, no es pot parlar de decepció pel fet que el seu equip finalment s'hagi quedat sense opcions de poder disputar la temporada que ve una competició europea. "És una desil·lusió perquè s'havien posat moltes expectatives, però en la segona volta no hem pogut mantenir el ritme de resultats que vam tenir a la primera", ha dit.

Sobre el partit, també ha recordat l'acció en la qual Callejón va ser "interceptat" per Ander Herrera quan se n'anava sol i en la qual no s'ha assenyalat ni falta perquè "si s'hagués sancionat d'una altra manera, parlaríem d'una altra cosa".

En la seva opinió, el seu equip ha estat superior al Reial Saragossa en la primera meitat, però també ha acusat "jugar tres partits en una setmana ".

"S'ha fet una bona temporada, més enllà de la desil·lusió que pugui suposar no haver anat a Europa", ha conclòs l'entrenador argentí.

stats