PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 26/02/2011

Martín Lasarte: "La derrota és justa, però massa àmplia"

L'entrenador de la Reial confessa després del 4-1 que la derrota li sembla "justa", encara que "àmplia" pels mèrits que han fet durant tot el partit

Redacció
1 min
Lasarte donant instruccions

Barcelona"Ells han crescut durant el partit, han aprofitat molt bé el contraatac com solen fer, i a nosaltres no ens han sortit bé les coses. A ningú no li agrada perdre, i menys d'aquesta manera. L'equip ho ha intentat constantment, però tenim la possibilitat de canviar aquesta situació amb el pròxim rival", ha subratllat.

Després del descans, el tècnic ha apuntat que el seu equip ha acusat el desgast físic. "Hem arribat a la segona part condicionats a nivell físic. Teníem alguns mitjapuntes tocats i amb un partit en pocs dies era una mica complicat valorar totes aquestes situacions", ha dit.

Lasarte ha destacat el canvi d'actitud de l'Espanyol a la segona part. "El futbol té aquestes coses, el gol és el gran canvi tàctic. Ells han crescut després del descans i encara que han tingut una mica de sort en algun dels gols, la fortuna forma part del futbol i no hi ha res de què queixar-se", ha dit.

stats