Primera Divisió
Esports Futbol 26/11/2011

L'Atlètic de Madrid necessita puntuar en un Bernabéu on no guanya des del 1999

Dotze anys després l'equip que entrena Gregorio Manzano vol obrir una escletxa similar en el Reial Madrid, líder de Primera Divisió

à. G.
1 min
Gregorio Manzano.

BarcelonaL'última vegada que l'Atlètic de Madrid va guanyar al Santiago Bernabéu va ser el 30 d'octubre del 1999, quan un parell de gols de Jimmy Floyd Hasselbaink van decantar un partit (1-3) en què John Toshack va quedar sentenciat. Al públic la derrota no li va fer cap gràcia i va dirigir la seva ira cap a una llotja que presidia Lorenzo Sanz. A ritme de Guantanamera l'afició va cantar: "Vaya vergüenza, Lorenzo, vaya vergüenza".

Dotze anys després l'Atlètic de Madrid vol obrir una escletxa similar en el Reial Madrid, líder de Primera Divisió. No ho tindrà gens fàcil, ja que l'equip de Gregorio Manzano tan sols suma un punt de quinze possibles lluny del Vicente Calderón. Per intentar-ho, el tècnic no podrà utilitzar aquest dissabte (20 hores, Canal + Liga i GolT) Falcao. Tampoc estaran disponibles Antonio López, Silvio Azevedo i Tiago Mendes.

El Reial Madrid busca la victòria sense Kaká, Arbeloa i Carvalho. Les dues baixes en defensa obligaran José Mourinho a situar Lass de lateral. El tècnic portuguès va utilitzar la roda de premsa per recordar que "els derbis són derbis i, si la gent pensa que és fàcil, no guanyarem. Sort que jo tinc molta experiència i sé com són aquests partits. Si em regaleu un 1-0, l'accepto".

El tècnic del Reial Madrid va començar aquest divendres a jugar el partit contra el Barça del 10 de desembre, en recordar tots els àrbitres que xiularan el conjunt blanc durant les pròximes setmanes. "Els jugadors del Reial Madrid són els únics que no poden forçar targetes i, per tant, no ho farem", va advertir, recuperant el seu tema favorit.

stats