Reial Madrid
Esports Futbol 19/09/2011

A Madrid esperen que Neymar tanqui avui el seu fitxatge pel conjunt blanc

Els mitjans madrilenys donen per tancat l'acord del jugador del Santos amb el Reial Madrid per 60 milions d'euros i asseguren que el futbolista ja ha passat reconeixement mèdic

Redacció
1 min
El davanter del Santos Neymar entrenant amb la selecció brasilera.

BarcelonaTant el diari Marca com l'As donen per fet el fitxatge de Neymar pel Reial Madrid i afirmen que durant el dia d'avui es podria concretar l'acord, que només està pendent de la signatura del jugador. El club blanc pagarà 60 milions d'euros al Santos i sis nets al futbolista durant les sis temporades a les quals s'ha compromès.

Després de molts mesos de negociacions i rumors sobre el seu futur, sembla que la història podria tenir aviat un final. Tot i l'acord, no s'espera que cap dels dos clubs confirmi el traspàs fins a finals de desembre, quan el Santos jugui el Mundialet de Clubs al Japó.

Neymar s'incorporaria la temporada vinent, després dels Jocs Olímpics de Londres 2012.

Neymar, fart dels rumors

El jugador segueix sense confirmar la notícia i, en declaracions recollides a diversos mitjans del Brasil, fa broma amb el fet que se l'hagi venut tantes vegades. "Tot són especulacions, no tinc cap acord amb ningú", ha manifestat. I explica que la seva visita a l'hospital, que va fer creure tothom que havia superat un reconeixement mèdic per fitxar pel Reial Madrid, no tenia res a veure amb cap acord i que només "era per resoldre un problema personal".

stats