Segona Divisió
Esports Futbol 16/05/2012

El Valladolid remunta al Miniestadi (1-2)

L'equip blaugrana s'ha avançat amb un gol de Carmona, però el conjunt visitant ha sabut donar-li la volta al marcador amb gols d'Óscar i Alberto Bueno

BarcelonaEl Barça B ha perdut al Miniestadi (1-2) contra el Valladolid en el partit que ha tancat la jornada. L'equip blaugrana s'ha avançat amb un gol de Carmona (minut 56), però el conjunt visitant ha sabut donar-li la volta al marcador amb gols d'Óscar (minut 80) i Alberto Bueno (minut 87).

Barça B, 1: Oier, Muniesa, Carmona (Riverola, 76'), Rodri (Dos Santos, 82'), Sergi Roberto, Sergi Gómez, Armando, Lobato, Deulofeu, Rafinha i Planas (Balliu, 45').

Valladolid, 2: Jaime, Marc Valiente, Rueda, Guerra (Manucho, 76'), Óscar (Nafti, 89'), Jofre Mateu (Bueno, 64'), Peña, Rubio, Sisi, Víctor Pérez i Balenciaga.

Gols: 1-0, Carmona (55'); 1-1, Óscar (79'); 1-2, Bueno (85').

Àrbitre: Sureda Cuenca.