2a Divisió
Esports Futbol 12/02/2011

El Girona, que encara no ha perdut cap partit aquest 2011, vol ampliar la ratxa al camp de l'Osca

Raül Agné podria repetir el mateix onze inicial amb l'únic dubte de si Despotovic tornarà a l'equip titular després de complir un partit de sanció per targetes

Redacció
1 min
Raül Agné, entrenador del Girona

BarcelonaDesprés de sumar 12 dels 18 punts disputats aquest 2011, amb tres victòries i tres empats, el Girona buscarà puntuar aquesta jornada al camp de l'Osca, equip que també està situat a la zona mitja de la classificació.

El Girona haurà de lluitar contra un rival fort en defensa, tal i com demostra el fet que és el segon equip menys golejat de la categoria (21 gols en 23 partits). “Aquests números demostren que són un bon equip i que fan bé les coses; però també sabem que tenen punts dèbils i els coneixem” ha afirmat el davanter gironí Kiko Ratón.

D'altra banda el central Albert Serra creu que amb l'estil de joc del rival d'aquest dissabte: “Els defenses haurem d'estar molt atents durant els noranta minuts per intentar evitar rebots i segones jugades per ells”.

Raül Agné, tècnic del Girona, podria repetir el mateix onze inicial que va derrotar el Nàstic la setmana passada. L'únic dubte és saber si Despotovic tornarà a l'equip titular després de complir un partit de sanció per targetes.

En aquest desplaçament, el Girona comptarà amb uns 200 seguidors que es desplaçaran a Osca per veure el partit.

D'altra banda, l'Osca buscarà superar els gironins a la classificació -tan sols estan separats per un punt- en un enfrontament on Onésimo Sánchez, entrenador dels aragonesos, farà un mínim de tres canvis a l'onze inicial, ja sigui per decisió tàctica o per leisó.

El davanter Roberto, lesionat, deixarà el seu lloc a Tariq. El defensa Alberto Marcos tornarà al lateral esquerre; mentre Luis Helgera passaria de jugar de pivot defensiu a central. A més, Onésimo també podria fer canvis a la zona del mig del camp.

stats