2a DIVISIÓ
Esports Futbol 28/02/2012

Powel: "He denunciat la meva situació, ja que el club no diu la veritat"

El club va donar la baixa al davanter holandès perquè va recaure en la seva lesió en una sortida nocturna. El tècnic va dir que no havia estat a l'altura del club

Efe
2 min
El davanter del Nàstic Berry Powel passa pel quiròfan

TarragonaL'exdavanter holandès del Nàstic Berry Powel, donat de baixa la setmana passada, quan va recaure de la lesió que patia després de ser vist de festa per Reus, ha denunciat l'equip de Tarragona davant de l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) i la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

El cas Berry Powel segueix portant cua a Tarragona, ja que l'exjugador del club català ha manifestat avui davant els mitjans de comunicació el seu malestar per la situació que li ha tocat viure. "Estic decebut. No vull pensar malament, he de ser optimista pel bé de l'equip i per la meva ràpida recuperació. He denunciat la situació, ja que no diuen la veritat", ha explicat Powel, que ha indicat que tant l'AFE com la Federació estan al corrent de la seva situació.

El jugador ha visitat avui les instal·lacions del club per parlar amb el doctor Carlos Hernández, que acompanyarà demà Berry Powel a Barcelona perquè li retirin les 25 grapes com a conseqüència de l'operació al quàdriceps de la cama dreta. "Demà mateix començaré la feina amb el fisioterapeuta. Ho faré aquí, a Tarragona", ha sentenciat el pitxitxi de l'equip.

La voluntat del jugador holandès és seguir a l'equip entrenat per Jorge D'Alessandro, ja que insisteix: "A mi ningú em va dir que no podia sortir de nit. Només em deien que estirés molt i que em posés molt de gel".

La situació de l'equip és dramàtica. Els tres pròxims partits en Lliga –Osca, Vila-real B i Cartagena– marcaran el futur immediat de l'equip de Tarragona i, si no suma aquests 9 punts davant rivals directes per aconseguir la permanència, el club haurà de començar a pensar en el projecte de la temporada que ve a Segona Divisió B.

stats