2a divisió
Esports Futbol 21/04/2012

El Sabadell rep al Girona que està necessitat de punts

Els arlequinats es troben en un dels seus millors moments mentre que els gironins busquen la victòria per intantar fugir de la zona de descens

Efe
1 min
Lanzarote celebra un gol

BarcelonaSabadell i Girona afrontaran el duel català de la jornada en situacions molt diferents, ja que mentre els arlequinats acaricien la salvació, els gironins es troben contra les cordes i estan obligats a aconseguir la seva primera victòria a domicili de tota la temporada per seguir amb vida.

El Sabadell s'aferra a la seva magnífica trajectòria a la Nova Creu Alta (8 victòries, 7 empats i només 2 derrotes) per aconseguir un triomf que li permetria arribar als 45 punts, és a dir, la màgica xifra que li garantiria la permanència a la categoria i satisfer els seus objectius inicials.

No obstant això, el tècnic Lluís Carreras mostra seriosos recels davant la situació del seu rival, puntualitzant que si no ha guanyat encara a domicili és només "per petits detalls" i recordant que tenen jugadors "experts i sobrats de qualitat".

Per a aquest duel català, el Sabadell recupera Agustín, Juanjo i Hidalgo després de complir un partit de sanció, així com a Oscar Ramírez i el golejador Lanzarote ja recuperats de les seves lesions. El porter Mackay també torna a la llista després de causar baixa a Còrdova per la mort de la seva mare.

El lateral Manu Rodó continua en el dic sec per culpa d'un trencament del bíceps femoral a la cama dreta, mentre que el central Pablo Ruiz ha recaigut de la seva lesió al quàdriceps dret. Els descartats per Carreras són Baha, Puigdollers, Alex Cruz i Fran Piera.

Per la seva banda, José Martínez creu que, "encara que pugui semblar un tòpic, l'equip està capacitat i mentalitzat per guanyar a Sabadell i treure l'espina com a visitant".

stats