Segona Divisió
Esports Futbol 15/10/2011

El Sabadell busca contra l'Alcorcón un triomf per venjar-se de la derrota a la Copa i seguir a dalt

Els arlequinats volen mantenir-se colíders, si no líders, davant el rival que els va eliminar a la Copa. Carreras avisa: "És l'equip que millor ens ha defensat"

Ara
1 min
Els jugadors del Sabadell celebren el gol marcat a Huelva contra el Recreativo

BarcelonaEl Sabadell intentarà aquesta tarda (18 h) continuar surant al núvol de la classificació, que lidera juntament amb l'Hèrcules, al partit contra l'Alcorcón, que serviria per dedicar els tres punts a Eneko Fernández, lesionat pel que resta de temporada.

Però el tècnic Lluis Carreras avisa que no serà fàcil: "[L'Alcorcón] és l'equip que millor ens ha defensat aquesta temporada i serà tremendament difícil guanyar-los". De fet, els madrilenys van eliminar els arlequinats a la Copa del Rei en un partit que van perdre per 2-1.

Per sumar tres punts més a la Nova Creu Alta, Carreras comptarà amb el retorn d'Alex Cruz i Manu Redondo a la convocatòria, a més de la reincorporació de Juvenal, que estava concentrat amb Guinea Equatorial. Tot i això, a més d'Eneko i la resta de lesionats de gravetat, també són baixa Arteaga i David Bermudo, amb molèsties.

L'Alcorcón, equip que es troba entre els màxims golejadors de la categoria amb 13 gols, un menys que el Sabadell, tot i que no ha guanyat en les dues darreres jornades arriba amb la moral alta després de passar als setzens de final de Copa després d'eliminar el Numància.

stats