AMISTOSOS INTERNACIONALS
Esports Futbol 29/02/2012

Eric Abidal juga els 90 minuts en el triomf de França al camp d'Alemanya (1-2)

La França de Laurent Blanc ha aconseguit un triomf de prestigi a Bremen davant d'Alemanya gràcies als gols de Giroud i Malouda

T.p.
1 min
Abidal i Reus, durant l'Alemanya-França

BarcelonaEl blaugrana Eric Abidal ha jugat els 90 minuts amb els "bleus", fent-ho com a lateral esquerre. França, molt sòlida, s'ha avançat durant el primer temps gràcies a una rematada des de el cor de l'àrea del golejador de moda de la Ligue 1, Giroud, del Montpeller. A la segona part els francesos han demostrat molta solidesa dominant el joc ia turant els atacs d'una selecció alemanya que arribava al partit com a favorita. Malouda ha fet el gol que certificava el triomf francès entrat el segon temps. Ja en temps de descompte, Cacau ha fet el gol dels locals.

Amb aquest triomf, França porta 18 partits sense perdre. Els madridistes Özil i Khedira han jugat amb Alemanya. El primer, durant els 90 minuts.

Alemanya: Wiese, Aogo, Badstuber (Höwedes, 46'), Hummels, Boateng, Kroos, Özil, Khedira (Bender, 60'), Schürrle, Reus (Cacau, 65') i Klose (Gomez, 46')

França: Lloris, Debuchy, Rami, Mexes, Abidal, M'Vila (Malouda, 50'), Nasri, Cabaye (Alou Diarra, 50'), Valbuena, Ribéry (Menez, 46') i Giroud (Saha, 76')

Gols: 0-1 Giroud, 0-2 (69') Malouda i 1-2 (91') Cacau

stats