Futbol
Esports Futbol 07/06/2011

El Comitè de Competició arxiva la denúncia dels àrbitres contra Mourinho

L'entrenador del Madrid va criticar durament els àrbitres espanyols el 25 de febrer, i el comitè l'ha perdonat però li demana un "esforç" perquè deixi de fer-ho

Efe
1 min
José Mourinho, a la banqueta del Santiago Bernabéu.

MadridEl Comitè de Competició ha arxivat la denúncia presentada pel Comitè Tècnic d'Àrbitres contra José Mourinho, entrenador del Reial Madrid, per unes declaracions en què es va queixar del tracte dels col·legiats al seu equip, però ha demanat al tècnic portuguès un "esforç "per evitar aquestes situacions. Unes declaracions de Mourinho el 25 de febrer van provocar la denúncia del Comitè Tècnic d'Àrbitres.

"És molt fàcil treure targetes. Amb nosaltres la groga és vermella, el que no és res és groga i tenim sort que no hi hagi taronges perquè en tindríem també més que ningú", va dir aquell dia l'entrenador portuguès. "Només cal mirar les dues últimes setmanes de competició i veure amb quina facilitat Casillas se'n va anar al carrer, i altres que havien d'anar al carrer no hi han anat, i que cal vermelles que es fan grogues i grogues que queden en res", va afegir.

El Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va decidir arxivar la denúncia després d'estudiar les al·legacions presentades pel Reial Madrid. El comitè, però, ha informat que, "en vista que aquests problemes s'han repetit al llarg de la finalitzada temporada 2010/2011, s'anima a l'entrenador denunciat l'esforç d'aconseguir que situacions com la present no es tornin a produir".

stats