Reial Madrid
Esports Futbol 26/12/2010

Mourinho pronostica que el Barça tindrà problemes de jugadors "en un o dos anys"

En una entrevista que publica el diari portuguès Record, Mourinho considera que la pressió sobre el Reial Madrid és molt gran i ha de guanyar "ja"

Redacció
2 min
Mourinho a la banqueta del Bernabéu.

BarcelonaL'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, assegura que la pressió sobre el seu club és molt gran i ha de guanyar "ja" i aconseguir títols, els seus dos grans objectius per a l'any 2011.

En una entrevista que publica el rotatiu portuguès Record, Mourinho considera també que el Barcelona, al que reconeix com el rival a batre en la lliga espanyola de futbol, pot tenir problemes de jugadors en un o dos anys, mentre que el Madrid té un equip amb "un marge de progressió enorme".

El Barcelona té jugadors fonamentals "que no duraran uns altres deu anys, ni tan sols set o cinc. Fins i tot, a aquest nivell, duren un o dos".

 Però el Madrid a excepció de Ricardo Carvalho, amb 32 anys, està fora d'aquest context, "els altres són molt joves, permeten pensar en un equip amb marge de progressió enorme".

Tot i això, l'entrenador portuguès assenyala que al seu club "la pressió és molt gran i res es pot fer si no es guanya ja".

"Treballo amb aquesta intenció", confessa Mourinho, per qui seria "ideal" complir el temps de contracte amb el Madrid encara que puntualitza que “tots sabem, que per això, no puc passar un, dos o tres anys sense guanyar títols, sempre vaig saber les regles del joc".



El millor és aconseguir les victòries "al més ràpid possible", subratlla en assegurar que en matèria esportiva, l'any 2011 vol guanyar i gaudir del que fa.



En relació a la derrota davant el Barcelona, Mourinho afirma que, sense ella, aquesta temporada seria fantàstica per la qualitat de joc del seu equip, l'autoritat de les victòries, el fet que sigui el que més punts ha conquistat en la Lliga de Campions, el seu progrés a la Copa del Rei i les 13 victòries en la lliga.

stats