Europa League
Esports Futbol 09/05/2012

Athletic Club i Atlètic de Madrid, duel per l'Europa League a Bucarest

La final d'aquest dimecres (20.45 hores, Tele 5) enfrontarà dos estils de futbol oposats, el de Marcelo Bielsa i el de Diego Simeone

Ara
1 min
Estadi Nacional de Bucarest

BarcelonaL'Athletic Club i l'Atlètic de Madrid juguen aquest dimecres (20.45 hores, Tele 5) la final de l'Europa League a Bucarest. El partit enfrontarà dos estils de futbol oposats, el de Marcelo Bielsa (que aquest dimecres és el protagonista d'un reportatge a l'ARA) i el de Diego Simeone.

"Les emocions i les sensacions es multipliquen, però el més significatiu és com es tradueixen en el joc totes aquestes particularitats. El més important és la naturalitat i la disponibilitat dels nostres recursos. Aquesta és la major garantia perquè puguem resoldre satisfactòriament el que hi ha en joc", opina Marcelo Bielsa.

"Una final és especial. Un es prepara tota una vida per jugar-la i de vegades hi ha possibilitat de jugar-ne dos, tres o moltes més. Cal viure-la amb la il·lusió, amb la gana d'un noi que comença, però també amb l'experiència d'un jugador que n'ha viscut moltes", diu Diego Simeone.

stats