Esports Futbol 03/10/2015

Cinc gols d'Agüero en 20 minuts enfonsen el Newcastle (6-1)

Sergio Agüero / REUTERS

BarcelonaEl Manchester City ha golejat el Newcastle (6-1) gràcies a cinc gols de Sergio 'Kun' Agüero en tan sols 20 minuts i un gol de De Bruyne, que han capgirat un gol matiner del seu rival d'aquesta jornada (Mitrovic, al minut 17 de la primera meitat). El conjunt de Manuel Pellegrini, que ha substituït el davanter argentí, ha aconseguit sentenciar el partit.

A banda d'aquest, aquesta tarda s'han disputat quatre partits més de la Premier League. L'Stoke City ha superat l'Aston Villa (0-1); el Bournemouth ha empatat amb el Watford (1-1); el Norwich ha caigut a casa amb el Leicester (1-2) i el Sunderland ha empatat amb el West Ham (2-2).

Aquest mateix dissabte el Chelsea intentarà trencar la ratxa de resultats negatius a casa davant el Southampton.