Europa League
Esports Futbol 29/03/2012

El València naufraga al camp de l'AZ (2-1) mentre l'Athletic fa un pas de gegant amb el Schalke (2-4)

L'Atlétic de Madrid salva els mobles amb un gol de Salvio en l'últim minut al Calderon amb el Hannover (2-1)

A. Solé
Roberto Soldado lluita amb l'holandès de l'AZ Alkmaar Gudmundsson

BarcelonaEl València ha desaprofitat l'anada dels quarts de final de l'Europa League i ha perdut per 2-1 en un partit en què ha dominat en el joc i en les ocasions, però en què els seus errors defensius li han impedit aconseguir un millor resultat.

El marcador ha sigut pitjor que la imatge que ha donat el València fins a meitat de la segona part, però bo si tenint en compte els minuts finals.

A més, l'equip ha deixat clar una vegada més que en cada partit és capaç del millor i del pitjor i, sobretot, ha ratificat la facilitat mostrada en els últims partits per descompondre's.

Holman ha avançat l'AZ amb un gran gol en l'última jugada de la primera part. Topal ha empatat amb un bon cop de cap en l'inici de la segona, però Martens ha fet el segon en un mal final de partit.

Athletic Club

El gran partit de la jornada ha sigut el de l'Athletic Club al camp del Schalke 04. Els homes de Bielsa no han fet un partit tan brillant com contra el Manchester United, però gràcies a uns minuts finals de cine han deixat l'eliminatòria quasi sentenciada.

El Schalke va començar molt millor el partit, jugant més bé que els bascos, però el primer a marcar ha sigut Llorente en una jugada de fe. Raúl González, l'exjugador del Reial Madrid, ha empatat de seguida, i als 15 minuts de la segona meitat un altre cop el davanter espanyol ha fet el segon.

Els alemanys semblava que li havien menjat la moral a l'Athletic i han pogut sentenciar amb el tercer gol més d'un cop, però el segon gol de Llorente ho ha canviat tot. El davanter basc ha rematat de cap un córner a falta d'un quart d'hora, el Schalke s'ha enfonsat, i l'Athletic al contracop ha marcat el tercer i el quart –De Marcos i Muniain– deixant l'eliminatòria encarrilada.

Atlètic de Madrid

Un golàs de l'argentí Eduardo Salvio ha donar a l'Atlètic de Madrid una soferta victòria davant el Hannover (2-1) quan el 1-1 semblava inamovible, en un duel que s'ha complicat l'equip matalasser amb una fallada defensiva i que ha tancat amb un avantatge mínim per a la tornada a Alemanya.

En l'altre partit de quarts de final, l'Sporting Club de Lisboa ha guanyat 2 a 1 al Metalist Kahkiv ucrainés.