Futbol Femení
Esports Futbol 28/11/2010

L'Espanyol signa la classificació matemàtica mentre que el Barça es queda a dos punts

L'Espanyol, amb 31 punts, i a dues jornades de tancar la primera fase ja s'ha assegurat una plaça al grup campió. El Barça, amb 28 punts, ho té mig fet, perseguit pel Sant Gabriel, que suma 24, i el Llevant, que en té 21

BarcelonaBarça 2-0 Llevant

Totes dues es jugaven molt en el seu camí cap a la classificació. El Barça ha dominat la possessió durant el primer temps, però no ha trobat la manera de sorprendre la ben organitzada defensa valenciana. Fins que a la segona meitat, Noemi ha fet el primer de penal per unes mans dins l'àrea del Llevant. A vint minuts del final, Olga ha sentenciat. Amb aquesta victòria, les noies de Xavi Llorens estan, ara, molt més a prop de certificar la classificació matemàtica. La victòria del Sant Gabriel ha aplaçat la celebració.

València 0-10 Espanyol

Les noies d'Óscar Aja han fet avui al camp de Beniferri un dels millors partits de la temporada. Incansables i ambicioses, les periquites han golejat a un València que res ha pogut fer per aturar l'huracà blanc-i-blau. Erika ha obert el marcador al minut 11, i abans del descans han ampliat distàncies Vero, novament Erika i Meseguer. Tot i el 0 a 4, a la represa les visitants han mantingut la intensitat fins a arrodonir el marcador. Dos gols més de Vero, dos de Willy, un de Kenty i un altre de Monforte han tancat el 0 a 10.

Nàstic 0-2 Collerenc

Les opcions de sumar del Nàstic passaven per esgarrepar punts contra el Collerenc. I amb aquesta intenció han sortit les noies d'Ivet Martínez. Contundents, agressives, intenses. Les mallorquines, però, tampoc s'han guardat res i en quatre minuts han fet esvaïr-se qualsevol opció de puntuar per les locals, quan primer Anita, al minut 28, i després Vidal, al 32, han marcat els dos gols del partit.