Futbol
Esports Futbol 12/10/2014

Vicente del Bosque deixa Iker Casillas a la banqueta i Espanya supera Luxemburg (0-4)

Els blaugranes Marc Bartra, Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets, Andrés Iniesta i Pedro Rodríguez han jugat

à.g.
Marc Bartra, amb la selecció espanyola / CHEMA MOYA / EFE

BarcelonaLa selecció espanyola s'ha refet de l'ensopegada d'Eslovàquia i aquest diumenge ha superat Luxemburg (0-4) en partit de classificació per a l'Eurocopa de França. Silva (minut 27), Paco Alcácer (42), Diego Costa (69), que s'ha estrenat, i Bernat (88) han marcat els gols del combinat que entrena Vicente del Bosque, que ha deixat Iker Casillas a la banqueta. David de Gea ha ocupat la porteria i no ha encaixat cap gol.

Els blaugranes Marc Bartra, Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets i Andrés Iniesta han estat titulars. Pedro Rodríguez ha entrat en la segona meitat en substitució d'Andrés Iniesta (minut 69). Quan la selecció espanyola dominava el partit per tres gols de diferència, Vicente del Bosque ha fet debutar Rodrigo.

Els pròxims partits de la selecció espanyola seran contra Bielorrúsia i Alemanya.