Primera Divisió
Esports Futbol 29/12/2012

Pepe nega que el vestidor del Reial Madrid estigui dividit i diu que és "com una família"

El defensa ha reiterat les seves crítiques a la premsa i ha considerat que aquesta ataca els futbolistes portuguesos de l'equip blanc per desacreditar José Mourinho

Efe
1 min
José Mourinho observant els futbolistes del Reial Madrid durant l'entrenament.

LisboaPepe, central portuguès del Reial Madrid, ha negat aquest dissabte que hi hagi qualsevol tipus de divisió al vestidor de l'equip i ha assegurat que són "com una família". En una entrevista divulgada aquest dissabte per la cadena pública portuguesa RTP, el defensa ha reiterat les seves crítiques a la premsa espanyola i ha considerat que aquesta ataca els futbolistes portuguesos de l'equip blanc com a part de la seva estratègia de desgast al seu entrenador, José Mourinho.

"Crec que quan els periodistes volen atacar Mourinho, passen abans per criticar els jugadors portuguesos", ha assegurat. "Sento particularment una exigència molt gran per part de la premsa sobre nosaltres. Crec que Cristiano es mereix una mica més de respecte per tot el que ja ha fet", ha afegit.

Pepe ha lamentat les "mentides" que es publiquen sobre les relacions dins del vestidor blanc, així com el fet que "els mitjans de Madrid no protegeixin Cristiano tant com ell es mereix". Segons el defensa, això contrasta amb l'actitud de la premsa catalana amb les seves estrelles.

"Dins del Reial Madrid no passa res del que es diu, es parla de moltes coses que no són veritat, som com una família", ha insistit.

stats