Espanyol
Esports Futbol 05/02/2012

Albín: "Em mereixia una alegria després de tot el que he passat"

El futbolista, que ha estat 4 mesos fora de l'equip per una lesió, va marcar en el temps de descompte, el gol a San Mamés que significava l'empat definitiu (3-3)

Efe
1 min
Albín, entrenant-se a la Ciutat esportiva de Sant Adrià

BilbaoJuan Albín, migcampista de l'Espanyol, s'ha mostrat exultant després de marcar aquest dissabte l'empat a tres a San Mamés contra l'Athletic Club en el temps afegit i ha assegurat que es mereixia "una alegria" després de tot el que havia passat –va haver de ser operat el 13 de setembre passat–.

Precisament, l'uruguaià es va 'trencar' en el partit de la primera volta contra el conjunt basc. Una lesió en el recte anterior de la cama dreta amb afectació del tendó proximal el va mantenir fora de la disciplina del grup fins que el passat 12 de gener va rebre l'alta i va entrar en la convocatòria per al Sevilla.

El futbolista ha confessat que va recordar-se'n de tot això en el moment del xut: "L'engalto amb tota l'ànima. Quan m'arriba la pilota em passen mil coses pel cap, però volia assegurar el xut. Sincerament, pensava que el llançament se n'aniria fora però va tocar al travesser i finalment va entrar".

El jugador espera que la seva actuació li serveixi per al futur. "Marcar sempre t'enforteix molt i més en un camp com aquest i jugant contra un rival com l'Athletic. No tenia molta confiança i el gol t'ajuda, en tinc el triple després de marcar el gol a San Mamés i t'anima a provar coses en els pròxims partits", ha dit.

La lesió li ha impedit gaudir de la continuïtat que Albín esperava al fitxar aquest estiu, procedent del Getafe. L'uruguaià ha disputat quatre partits de Lliga i dos de Copa del Rei. La seva adaptació i rendiment és cada cop més gran i espera posar-li les coses complicades a l'entrenador a partir d'ara.

stats