Espanyol
Esports Futbol 11/11/2011

Cristian Álvarez: "No tindré cap problema de parlar de la meva renovació quan sigui el moment"

El porter argentí de l'Espanyol, que ha desbancat Kameni de la titularitat, assegura que no se sent més important que cap altre company de la plantilla

Efe
1 min
Cristian Álvarez celebra una aturada crucial davant Llorente.

Sant Adrià del BesòsEl porter argentí de l'Espanyol, Cristian Álvarez, està molt satisfet de la seva carrera esportiva en el club català i ha avançat que no tindria problema a tractar una possible renovació, encara que ha apuntat que a aquestes altures encara és d'hora per abordar aquesta qüestió. "Estic encantat de ser aquí. És el meu club, la meva casa i on he crescut futbolísticament, perquè m'han donat l'oportunitat de jugar a Europa. No tindré cap problema de parlar del tema quan sigui el moment, però ara no crec que toqui posar-se a conversar", ha comentat avui.

El porter és el capità de l'equip de Pochettino i ho ha jugat tot. "No em sento més important que ningú. Sóc com qualsevol dels meus companys i com tots els que treballen cada dia. Però m'ho prenc amb un grau de responsabilitat molt gran. En aquest grup no hi ha líders, tots som igual d'importants i això ens fa forts", ha dit.

D'altra banda, Cristian no ha abordat la polèmica després de la sanció d'un mes sense xiular a Delgado Ferreiro, àrbitre del partit davant el Màlaga que no va assenyalar un penal per als blanc-i-blaus: "Els que havien de jutjar el tema ja ho han fet. No tirarem més llenya al foc, hem d'anar sense pensaments estranys i no contaminar-nos".

stats