Espanyol
Esports Futbol 14/07/2012

Cristian Álvarez, Verdú, Sergio García i Forlín seran els capitans de l'Espanyol

La plantilla els ha escollit en la concentració de Peralada. Sergio García i Juan Forlín debuten a la capitania després de les baixes de Javi Márquez i Walter Pandiani

Efe
1 min
Cristian Álvarez

PeraladaLa plantilla de l'Espanyol ha elegit en la concentració de Peralada (Alt Empordà) als seus capitans per a la temporada que ve, de manera que Cristian Álvarez serà el primer; Joan Verdú, el segon; Sergio García, el tercer, i Juan Forlín, el quart; segons que ha informat el club blanc-i-blau.

En el cas del porter hispanoargentí Cristian Álvarez i del migcampista Joan Verdú no hi ha canvis. El davanter Sergio García i el polivalent hispanoargentí Juan Forlín, de la seva banda, arriben a la capitania després del traspàs del migcampista Javi Márquez al Mallorca i la finalització de contracte del punta hispà-uruguaià Walter Pandiani.

L'elecció dels quatre capitans per a la temporada 2012-13 ha estat feta directament pels propis futbolistes, com ha ocorregut en anteriors temporades, sense la intervenció del tècnic de l'equip, Mauricio Pochettino.

stats