Espanyol
Esports Futbol 17/04/2013

Dos partits de sanció per a Raúl Rodríguez

El defensa va veure la vermella directa per protestar a l'àrbitre assistent. "Què dolents que sou, no n'heu encertat ni una en tot el partit", deia l'acta arbitral

Ara
1 min

BarcelonaRaúl Rodríguez, que el dissabte va veure la vermella directa en el partit contra el València, ha estat sancionat amb dos partits per part del Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

El jugador va ser expulsat al tram final del partit, mentre era a la banda fent exercicis d'escalfament. Segons l'acta arbitral, Raúl li va dir a l'assistent: "què dolents que sou. No n'heu encertat ni una en tot el partit".

L'Espanyol havia presentat al·legacions a la vermella, però el Comitè les ha desestimades perquè "no poden provar totalment la manca de veracitat de la redacció de l'acta arbitral. Per la qual cosa manté el criteri del col·legiat i imposa dos partits de sanció", segons explica el club a través d'un comunicat al seu web.

Raúl Rodríguez no podrà jugar els dos propers partits de Lliga contra el Getafe (a domicili) i el Granada (a Cornellà-El Prat).

stats