Espanyol
Esports Futbol 17/05/2011

Kameni: "Si arriben ofertes, el club i jo les estudiarem"

El camerunès ha revelat que hi ha diversos equips interessats en ell i ha apuntat que en cas que arribin ofertes que interessin tant al club com al mateix futbolista les estudiaran

Efe
2 min
Carlos Kameni

Sant Adrià de BesòsEl camerunès Carlos Kameni, porter del RCD Espanyol, ha revelat que hi ha diversos equips interessats en ell i ha apuntat que en cas que arribin ofertes que interessin tant al club com al mateix futbolista les estudiaran, malgrat que té contracte fins al 2013.

"Només Déu sap el que passarà demà. Tinc contracte fins al 2013, hi ha clubs que em segueixen i ja veurem. Jo no diré mentides, no he parlat amb la directiva però crec que si arriben ofertes les valoraran. Tinc contracte però estudiaríem les propostes si arriben", ha apuntat el camerunès.

El porter ha recordat diverses informacions que han sortit aquesta temporada referents al seu futur: "Es va publicar que el club no vendria Kameni per menys de tres milions i suposo que això va venir de l'entitat. Si ells estan pensant a vendre... jo no privaré l'Espanyol d'una venda".

D'altra banda, Kameni ha criticat l'objectiu inicial de l'equip, la permanència. "El negatiu que hi ha en aquest club és que comencem la temporada pensant que no hem de baixar. Jo lluito cada dia per esborrar aquesta frase del context periquito i dir que hem d'entrar a Europa League o la Champions", ha dit.

El porter camerunès ha insistit en la importància de fixar-se metes més elevades: "Hem de començar la campanya lluitant per alguna cosa positiva, no per no baixar. Si et diuen que has de jugar per no descendir et poses un límit, sí, però és un límit molt baix. Jo jugo per créixer cada partit i guanyar cada diumenge".

Finalment, Kameni ha defensat l'"ambició" de l'equip a Saragossa. "Era un partit molt important i al final no van sortir les coses. La vida és així i el futbol també. Ens hem quedat a la riba... potser el mar era tan llarg que no hem pogut sortir d'aquí. Ho hem intentat i n'estem orgullosos", ha asseverat.

stats