Espanyol
Esports Futbol 20/10/2011

Nico Pareja entrena amb l'Espanyol abans de tornar a Rússia

A més, aquest dijous ha parlat Héctor Moreno: "El pessimisme era més extern, a l'afició i els mitjans, que no pas intern"

Ara
1 min
Pareja (dreta) s'exercita amb els seus excompanys a l'Espanyol

BarcelonaEl central mexicà de l'Espanyol, Héctor Moreno, ha confessat aquest dijous que quan va fitxar pel club arribava "amb ganes d'agradar ràpid" a tothom, però que sap que: "He de seguir millorant, encara que em sento content, més adaptat i integrat", ha afirmat el jugador.

El defensa mexicà, d'altra banda, ha analitzat el moment de l'equip després de trencar davant el Rayo una ratxa de gairebé nou mesos sense vèncer fora: "Crec que és un premi just, perquè l'equip mereixia una mica més en els partits que ha disputat a domicili. Però crec que el pessimisme era més aviat extern, a l'afició i els mitjans". Finalment, el jugador blanc-i-blau ha assegurat que davant el Racing aquest dissabte estan "enfocats a corregir els errors".

Torna Pareja

L'argentí Nico Pareja, exjugador de l'Espanyol, ja va visitar els seus excompanys dimarts a Sant Adrià, però aquest dijous ha aprofitat les seves darreres hores a Barcelona per exercitar-se una estona a les ordres de Pochettino, amb permís del seu club, el CKSA de Moscou.

stats