Espanyol
Esports Futbol 09/02/2011

L'Espanyol exhibeix planter en una jornada festiva

A l'acte hi han assistit, entre d'altres, el president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, que ha destacat la presència d'Amat o Álvaro Vázquez al primer equip per animar els joves futbolistes periquitos

Redacció
1 min
Presentació del futbol base a l'Espanyol.

Sant AdriàLa Ciutat Esportiva de Sant Adrià ha estat l'escenari de la presentació del futbol base de l'Espanyol, un dels principals actius del club com constaten els continus debuts de jugadors amb el primer equip, i dels equips femenins del RCD Espanyol.

L'acte l'ha encapçalat el president blanc-i-blau, Daniel Sánchez Llibre, acompanyat del vicepresident espanyolista, Ramon Condal, el conseller responsable de l’àrea esportiva, Germán de la Cruz, el conseller delegat Joan Collet, el conseller del futbol femení, Josep Ramió i el directiu responsable del futbol base, Antonio Morales. L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha estat representat pel regidor, David Palomar, i la Federació Catalana de Futbol per Josep Madolell.

Molts familiars s'han donat cita a la Ciutat Esportiva per veure la presentació de tots els conjunts blanc-i-blaus. Des dels equips de l'Escola que competeixen oficialment fins a l'Espanyol B de Ferran Manresa, que avui s’ha estrenat com a tècnic del filial, tots els jugadors i tècnics han format en els seus respectius equips de categories Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil i els set equips femenins del RCD Espanyol han desfilat sobre la gespa de Sant Adrià.

Destaca, d'entre tots els parlament, les paraules de Sánchez Llibre, tot recordant que molts jugadors han fet el salt al primer equip. “El futbol base és el nostre futur. Tots els jugadors teniu l'oportunitat d'estar algun dia amb el primer equip. No tothom pot dir que juga en un club com l'Espanyol”, ha finalitzat.

stats