Publicitat
Publicitat

L'equip blanc-i-blau ja ha tornat als entrenaments

Pochettino: "Cap plantilla està tancada a l'inici de temporada"

L'entrenador argentí ha manifestat aquest matí en roda de premsa que, tot i estar content amb la situació actual, no descarta noves incorporacions

De totes maneres, el preparador ha donat el vistiplau a l'actual equip del que disposa: "Estic tranquil, el que tenim s'apropa bastant al que volíem al principi. Les meves peticions les sap la direcció esportiva i el Consell. Però hi ha diverses potes en una cadira i cada part vetlla pels seus interessos. Tenen l'última paraula".

En aquest sentit, Pochettino no s'ha mostrat preocupat pel futur d'Osvaldo i Kameni. "Estic bastant al marge de tot això, no puc preocupar-me abans que apareguin les situacions, perquè ens tornaríem tots bojos. A més, el 80 o 85 per cent dels nostres jugadors són a la palestra dia sí i dia no", ha dit.

Tanmateix, el tècnic confia en la direcció esportiva en cas de baixes d'última hora. "Hi ha una àrea que treballa ja des de fa dos anys i mig i preveu alternatives pel que pugui ocórrer durant aquestes dates. Però nosaltres ens centrem en el present", ha subratllat Pochettino.

Pochettino també s'ha referit a la primera setmana de treball de la pretemporada. "Estem molt satisfets, la gent ha vingut amb moltíssima il·lusió, ganes i entusiasme. Els futbolistes han arribat en millor forma del que un pensa, en un estat físic fenomenal. S'han cuidat durant les vacances. N'estic orgullós", ha dit.

Etiquetes

Més continguts de