Espanyol
Esports Futbol 20/03/2012

Amat: "Ens motiva ser a Europa, però encara queda molta Lliga"

El central de l'Espanyol, que confessa que se sent bé i "amb confiança", demana prudència però no amaga que l'equip té ganes de "mantenir la dinàmica" fins al final per conservar la plaça europea

Efe
1 min
Raúl Tamudo intenta superar Jordi Amat

Sant Adrià del BesòsJordi Amat ha assegurat que als jugadors els motiva "ser a Europa" però encara queda molta Lliga i han d'estar "igual que al principi, anar a pels tres punts en cada partit i mantenir aquesta dinàmica" fins al final.

Després de la victòria d'ahir contra el Racing de Santander ara l'equip català se centra a preparar el partit de dijous contra el Betis. "Hem de posar la mateixa intensitat fora que a casa. Els dos equips som ofensius, ens agrada jugar la pilota i es veurà un partit intens", ha comentat el central de l'Espanyol.

A nivell personal, Amat ha confessat que en els dos partits que ha disputat com a titular s'està trobant molt bé i l'equip l'ha ajudat "moltíssim". El central català ha definit com a "positiva" la competència amb Raúl Rodríguez, ja recuperat: "Serà una bona ajuda per a l'equip", ha considerat.

El futbolista blanc-i-blau ha confessat que no sent una pressió extra per ser un dels exponents més clars del planter de l'Espanyol. "No em sento més pressionat per això. Sí que n'hi ha des del moment en què entres al camp però jo sóc un jugador tranquil i ho intento demostrar sempre", ha explicat.

stats