Espanyol
Esports Futbol 21/10/2011

Pochettino: "Tenim els peus a terra, no hi ha eufòria"

El tècnic argentí assegura que malgrat haver trencat diumenge passat una ratxa de nou mesos sense guanyar fora, l'equip "té els peus a terra, no hi ha eufòria i anem a Santander amb la mentalitat de guanyar el partit"

Efe
1 min
Mauricio Pochettino.

Sant Adrià del BesòsMauricio Pochettino ha assegurat avui que malgrat haver trencat diumenge passat una ratxa de nou mesos sense guanyar fora l'equip "té els peus a terra, no hi ha eufòria i anem a Santander amb la mentalitat de guanyar el partit".

Encara que el Racing de Santander sigui penúltim en la classificació, Pochettino no vol relaxacions: "Ens trobarem un rival molt complicat, però no crec que el bon resultat que vam tenir la setmana passada (0-1 contra el Rayo Vallecano) sigui flor d'un dia. Ens hem entrenat amb la mateixa intensitat i les mateixes ganes".

La qualitat del conjunt d'Héctor Cúper, al qual Pochettino respecta "moltíssim", està fora de tot dubte pel preparador espanyolista. "Ha posat en compromisos molts equips com el València. És un conjunt fort i davant la seva afició buscarà un bon resultat", ha apuntat.

Finalment, l'entrenador blanc-i-blau ha destacat la seva aposta pel futbol d'atac: "Sempre he posat els més pilotaires. Tenim Verdú, Javi Márquez i Romaric i al Madrid tenen Khedira, Pepe i Xabi Alonso, que són el contrari de nosaltres. Som dels equips més ofensius de la Lliga, apostem pel bon futbol".

stats