Espanyol
Esports Futbol 23/04/2011

Pochettino: "Europa se'ns posarà costa amunt si no puntuem"

El tècnic de l'Espanyol ha assegurat després de la sessió a la Ciutat Esportiva que l'equip ha mostrat "una altra imatge" en els últims partits de Lliga i ha destacat la importància del xoc de demà per estar a Europa

Efe
1 min
Mauricio Pochettino a Sant Adrià.

Sant Adrià del BesósMauricio Pochettino considera decisiu el compromís que l'Espanyol té diumenge a les 17h a Gijón. "La veritat és que Europa se'ns posaria costa amunt si no puntuem a El Molinón, encara que no suposaria dir adéu. De tota manera, en haver-hi enfrontaments entre rivals directes podem ser cinquens en funció d'altres resultats de la jornada", ha destacat el preparador blanc-i-blau.

Pochettino ha destacat el perill de l'Sporting: "Plantejarà un partit intens en un camp bolcat amb el seu equip. Jugaran amb ímpetu, agressivitat i amb un futbol directe. Tenen les coses clares, treballen bé l'aspecte físic i exerciran una gran pressió. Estic segur que patirem".

El vestidor blanc-i-blau, segons que ha reconegut el tècnic, té "moltes ganes d'una victòria fora de casa", encara que el rendiment a domicili "és un problema que tenen tots els equips". De tota manera, Pochettino ha subratllat la millora de l'Espanyol: "En les últimes jornades l'equip ha mostrat una altra imatge".

Finalment, el tècnic ha insistit en la serietat que ha de mantenir la plantilla fins al final per estar a Europa. "Queden sis jornades i depèn de nosaltres aconseguir o no l'objectiu. Si al final ens mereixem estar a dalt ho estarem i sinó doncs ens mantindrem en una situació de tranquil·litat", ha dit.

stats