València
Esports Futbol 15/04/2012

Emery: "L'Espanyol ha sigut superior a nosaltres en tot a partir de l'1-0"

El tècnic basc del València no creu que l'equip hagi fallat en actitud ni que hagi pensat abans d'hora en l'eliminatòria d'Europa League de dijous

N. Arroyo
1 min

Cornellà de LlobregatUnai Emery ha analitzat el partit d'avui amb molta sinceritat i ha reconegut que el València ha sigut inferior a l'Espanyol a partir del primer gol. "Utilitzem tres paràmetres per preparar el partit: el tècnico-tàctic, el físic i el mental. I no sé quin ha arrossegat a l'altre però en tots els aspectes hem estat per sota de l'Espanyol, sobretot a partir de l'1-0. Abans, el partit encara havia sigut igualat".

El tècnic basc, confessa que, malgrat el mal que fa el 4-0, "el més important és la pèrdua dels tres punts".

"L'equip no s'ha aixecat del 2-0 -ha seguit analitzant-. Hem d'aixecar-nos d'aquesta derrota i fer un exercici de realitat. Sortim dolguts d'aquest resultat però hem de mirar el que ens queda de Lliga i el que tenim dijous".

Emery ha insistit en què no té res a retreure a l'equip pel que fa a l'actitud, malgrat no haver fet un bon partit, i en cap cas creu que la plantilla hagi pensat abans d'hora en el compromís de l'Europa League. "L'equip estava centrat en el partit d'avui i en el que suposa la Lliga per al València. L'eliminatòria del dijous és un partit molt bonic però avui a Cornellà no hem jugat aquest partit. Senzillament, l'Espanyol ha sigut superior".

stats