SEGONA DIVISIÓ B
Esports Futbol 30/04/2011

El Sabadell es corona campió del grup III de Segona B sense jugar

Per primer cop des de 1984 el Sabadell s'ha coronat campió del grup III de Segona B. Els arlequinats, que reben l'Alcoià a la Nova Creu Alta, jugaran la fase d'ascens com a primers de grup.

Toni Padilla
2 min
El tècnic del Sabadell, Lluís Carreras

SabadellEl Badalona de Manolo Márquez ha caigut derrotat en els darrers minuts al camp d'un Alzira que lluita per no baixar per 2-1. Els badalonins encadenen dos jornades sense sumar els tres punts, i amb aquesta derrota han perdut les opcions de ser campions.

La derrota badalonina, de fet, dóna el títol de campió al Centre d'esports Sabadell. A falta de tres partits per jugar, els arlequinats sumen el seu primer títol de campions de grup des de 1984, quan ho van aconseguir amb ascens inclòs al camp del Binéfar en un partit històric (3-4).

El Sabadell, doncs, jugarà la fase d'ascens com a primer de grup. Els quatre primers de grup juguen una eliminatòria amb anada i tornada, i els dos guanyadors ja pugen a Segona A. Els perdedors tenen una segona possibilitat de pujar, passant dues eliminatòries amb els equips que han quedat segons, tercers i quarts. Ara mateix, el Sabadell és el primer equip en proclamar-se campió. El Lugo, el Múrcia i el Mirandès lideren els altres grups.

LLuís Carreras, en el segon any com a tècnic i el primer al club arlequinat, ha aconseguit portar el Sabadell fins al liderat gràcies a un equip molt ofensiu amb homes de toc (Puigdollers, Juvenal o el jove Fito), i els gols del japonès Hiroshi. En defensa, l'equip ha brillat i De Navas és el porter menys golejat d'un equip que ha sumat tants punts a casa com a fora, i que porta cinc victòries consecutives.

El Sabadell rebrà avui a les 18.00 l'Alcoià sense res en joc, en un partit en què l'afició havia preparat una marxa a peu des del centre fins a la Nova Creu Alta per celebrar un campionat que ara ja és segur. L'Alcoià, però, s'hi juga molt i és rival directe dels equips catalans que aspiren a jugar el play-off, el Badalona, el Lleida, el Sant Andreu o L'Hospitalet.

Derrota dolorosa del Sant Andreu

Ahir es va jugar un segon partit. Al Narcís Sala, el Sant Andreu va caure per 0-3 davant d'un rival directe per jugar el play-off d'ascens, l'Oriola. Malgrat jugar millor i atacar més durant els primers minuts, els homes de Natxo Gonzàlez punxen de nou a casa i perilla la possiblitat de jugar el play-off. L'Oriola, en canvi, empata amb el Badalona en la segona posició.

stats