Copa Amèrica
Esports Futbol 14/07/2011

Veneçuela aconsegueix un empat a l'últim moment davant Paraguai (3-3) que els classifica a tots dos

Els dos equips queden segon i tercer al grup B rere Brasil i jugaran els quarts de finals gràcies a un partit amb un final trepidant

Perozo celebra el tercer gol veneçolà

BarcelonaMalgrat que va avançar-se tot just al minut cinc amb un gol de Rondón, Veneçuela va haver d'esperar als últims minuts per aconseguir l'empat que els classificava com a segons del grup B de la Copa Amèrica, empatats a punts amb Brasil. Paraguai va rebre malament el cop i va estar força minuts desorientat, però un gol d'Alcaraz després d'un refús els va tornar a col·locar en el partit.

Tot i la lesió de Roque Santa Cruz, Paraguai va començar amb més tranquil·litat la segona part i va marcar un segon gol que va posar nerviós el tècnic veneçolà, que va buscar l'empat a la desesperada fent entrar Arango, Miku i Maldonado. El cop de cap de Riveros a cinc minuts pel final semblava segellar el partit, però Veneçuela va fer l'impossible i va posar l'empat el marcador.

Tanmateix, l'empat va permetre que Paraguai passés a quarts de final, perquè va ser un dels millors tercers de grup del torneig.

Paraguai 3-3 Veneçuela