Publicitat
Publicitat

ESTATS UNITS

Michellem Bachman guanya el sondeig republicà d'Iowa

La congressista republicana, favorita del Tea Party, s'enfrontarà a les primàries del partit amb candidats a la presidència forts com el governador de Texas, Rick Perry

La congressista Michele Bachmman, una de les 10 aspirants a la candidatura republicana per a les eleccions presidencials dels Estats Units de 2012, ha guanyat la consulta informal que celebra el partit a l'estat d'Iowa des del 1979 i que serveix com a termòmetre per mesurar el pols dels contrincants.

Bachmman es va erigir guanyadora seguida molt de prop pel representant de Texas, Ron Paul, i una mica més separat l'exgovernador de Minesota, Tim Pawlenty, un dels seus principals rivals. Bachmman , favorita del Tea Party, es va imposar a les resta dels candidats per 4.823 vots, Paul va aconseguir 4.671 i Pawlenty, 2.293. En total es van emetre 16.892 vots.

El governador de Texas, Rick Perry, va anunciar aquest dissabte la seva candidatura, i el seu nom no figurava a les paperetes impreses. Perry es veu com un candidat fort que competirà amb Bachmman per guanyar les primàries republicanes.

Etiquetes

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT