Egipte
Internacional 10/09/2011

Netanyahu diu que Israel respectarà l'acord de pau amb Egipte i demana més seguretat pels diplomàtics

Pel primer ministre israelià, "interessa als dos països" mantenir bones relacions. També ha dit que mirarà d'evitar "l'agreujament de les relacions amb Turquia"

Efe
1 min

JerusalemEl primer ministre israelià, Benjamín Netanyahu, ha afirmat aquest dissabte que el seu país seguirà respectant l'acord de pau amb Egipte, malgrat l'atac de desenes de manifestants a l'ambaixada d'Israel, divendres al Caire.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

"Israel seguirà respectant l'acord de pau amb Egipte, però demanarem al Caire que les mesures de seguretat al voltant de les nostres legacions siguin suficientment fortes" com per impedir que es repeteixin els fets del divendres, ha declarat el cap de l'executiu israelià.

Netanyahu ha dit també que "interessa als dos països" seguir mantenint la pau, i ha reiterat que des del seu govern mirarà també d'evitar "l'agreujament de les relacions amb Turquia", amb qui les relacions van deteriorar-se quan Israel no va voler demanar perdó per l'atac a la flotilla de la llibertat en què van morir 9 activistes turcs, l'any passat.

stats