ARA Llegim
Llegim 29/04/2013

Margarita García Robayo guanya la segona beca literària de la Fundació Han Nefkens

L'escriptora, nascuda a Colòmbia l'any 1980, rebrà 15.600 euros i cursarà gratuïtament el Màster en Creació Literària de la Universitat Pompeu Fabra des de setembre de 2013 fins a març del 2014

Ara
1 min
Margarita García Robayo

BarcelonaEl projecte narratiu de l'escriptora colombiana Margarita García Robayo ha guanyat la segona beca de creació literària de la Fundació Han Nefkens. El jurat de l'edició, integrat per José Manuel Martos, Remedios Zafra i Daniel Gascón n'ha destacat "la veu narrativa, l'escriptura clara i intesnsa, de vegades irònica, i la visió personal i dura d'un material narratiu que té com a punt de partida l'autobiografia".

L'any passat, la beca va ser per a l'escriptor mexicà Eduardo Ruiz Sosa, que després d'assistir al Màster en Creació Literària de la Universitat Pompeu Fabra treballa en la novel·la 'Anatomía epistolar de la memoria'. Del total de 139 projectes presentats, el jurat ha seleccionat 14 finalistes, dels quals 6 eren espanyols i la resta d'origen llatinoamericà. El projecte guanyador rep 15.600 euros i cursa gratuïtament el Màster en Creació Literària de la Universitat Pompeu Fabra.

stats