LLIBRES
Llegim 15/01/2013

'Inferno', la nova novel·la de Dan Brown, sortirà a la primavera

Serà la continuació d''El símbol perdut'. El professor Robert Langdon investigarà ara 'La Divina Comèdia' de Dante

Ara
1 min
Dan Brown

BarcelonaDan Brown, autor dels bestsellers internacionals 'El codi Da Vinci' i 'El símbol perdut', ha anunciat la publicació de la seva nova novel·la, 'Inferno', que serà la continuació d'aquest últim llibre. Empúries publicarà l'obra aquesta primavera, en un llançament internacional simultani. 'Inferno', que té com a protagonista el conegudíssim professor de simbologia Robert Langdon, està situada a Itàlia i gira al voltant d'una de les obres magistrals de la literatura universal, La Divina Comèdia de Dante.

"Per bé que vaig estudiar l'Infern de Dante a l'escola, no ha estat fins recentment, mentre em documentava a Florència, que he entès la profunditat i la influència perllongada de l'obra de Dante en el món d'avui en dia", ha dit l'autor. Amb aquesta nova novel·la diu que s'endurà els lectors "en un viatge a les profunditats d'aquest regne misteriós... un paisatge de codis, símbols i més d'un passadís secret."

Les novel·les de Dan Brown han estat un fenomen de vendes a tot el món. A Catalunya, la saga de Robert Langdon, que obria 'Àngels i dimonis', publicada per editorial Empúries, ha venut més de tres-cents mil exemplars.

stats