ARA LLEGIM
Llegim 19/10/2012

Quaderns Crema publica 'El senyor Nakano i les dones', de Hiromi Kawakami

L'escriptora presenta una novel·la sobre el Japó contemporani a través d'una jove que entra a treballar en una botiga d'objectes de segona mà

Ara
1 min
'El senyor Nakano i les dones' de Hiromi Kawakami

Barcelona'El senyor Nakano i les dones', de Hiromi Kawakami, és l'última novetat editorial de Quaderns Crema. La novel·la explica la història de Hitomi, una jove que entra a treballar en una botiga d'objectes de segona mà de Tòquio. Aquí inicia una relació estranya amb el jove assistent i ha de fer-se amb Nakano, el propietari a qui tornen boig les dones i que es manté vigilant sobre tot, i la seva germana, Masayo. Aquesta fa exposicions amb nines i té una vida sentimental que turmenta al senyor Nakano.

Amb aquest llibre, Kawakami ofereix una successió de finestres obertes al Japó contemporani. Els objectes d'una botiga extravagant conviuen amb la vaga melancolia d'uns homes i unes dones que mai no aconsegueixen ser felices del tot. Kawakami es va donar a conèixer al mercat editorial català amb la publicació d''El cel és blau, la terra blanca' (2009). Quaderns Crema n'ha publicat també 'Allò que brilla com el mar' (2010).

stats