ARA TU
Mèdia 30/09/2012

Ramon Pellicer: "La realitat del periodisme és dura i crua"

Ramon Pellicer explica a l''Ara Tu' la seva visió del periodisme, una professió que segueix exercint amb passió, encara que, diu, està en "hores baixes"

Carles Capdevila
1 min

Quina visió té Ramon Pellicer del periodisme? Com veu el futur de la seva professió, i què troba a faltar del que feia abans? En l'entrevista de Carles Capdevila a l''Ara Tu' d'aquest diumenge, Pellicer parla de tot això i molt més.

  • Professió: "El futur de la televisió pública no està garantit, més aviat tot el contrari".
  • Espanya: "Tenen una falta d'informació molt gran de nosaltres, això els porta a un cert desinterès o que es creguin gent que explica una versió que és irreal. A Madrid hi ha gent empàtica amb el que reivindiquem, però no els arriba ni la meitat d'aquesta informació perquè se'n puguin fer una opinió".
  • Independència: "Avui veig més possible que passi que ahir. Però hem de tocar de peus a terra i ser conscients que hem d'escoltar la veu de tothom".
  • Imatge: "A vegades he hagut de reivindicar que darrere de la imatge que pugui projectar hi ha un periodista que té uns valors diferents dels de l'estètica".
  • Crisi: "Hi ha molts mitjans que han patit les conseqüències dràstiques d'aquesta crisi, i no parlo només de llocs de treball, sinó de presència i de pluralitat en la nostra societat".

Podeu llegir l'entrevista completa a l'ARA Premium.

stats