06/08/2012

JORDI PLANAS

1 min
JORDI PLANAS

ELS MEUS DIES de vacances ja han passat. Vam llogar una casa rural a l'Empordà amb una colla d'amics fa dues setmanes. Vam buscar un lloc on no hi hagués cobertura perquè no pogués arribar cap notícia: només amics i temps per desconnectar. Va ser una molt bona manera de fer un reset , de canviar d'aires i de carregar piles, perquè l'estiu que m'espera serà força intens.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Ara me'n vaig a Madrid tot l'agost, on rodaré Gran Hotel , la sèrie d'Antena 3. El meu personatge té diverses cares, però no puc desvelar res més perquè si no explicaria el final de la temporada! Gran Hotel és una sèrie setmanal i per això els tempos de rodatge són molt més lents que quan gravem La Riera , que s'emet diàriament. Com que no rodarem cada dia, aprofitaré per visitar Madrid, però no podré marxar de la ciutat perquè l'endemà del dia festiu sí que hauré d'anar a plató. A Madrid tinc previst anar al gimnàs al matí, a la piscina al migdia i a la tarda llegir i mirar pel·lícules. Molt de relax!

Al setembre tornaré a Barcelona i continuaré amb el rodatge de la quarta temporada de La Riera . Llavors sí que hi hauré d'anar cada dia molt d'hora per gravar. Ja a l'octubre estrenaré al Festival de Sitges la pel·lícula El cuerpo , d'Oriol Paulo, que vam gravar fa uns mesos.

stats